Личен подход
с доказани РЕЗУЛТАТИЧастен детектив Емил Христов | Разкриване на изневери | Детективски услуги

  Частен детектив съм от 2000 г.Имал съм множество случаи,както в страната така и в чужбина.Офисът ми се намира в София,но работя по случаи в цялата страна и Европа(Германия,Австрия,Италия,Холандия и др.Европейски държави).
  
     Освен разкриване на изневери предлагам и следните детективски услуги: проучване на кандидати за работа, нелоялна конкуренция, разкриване на изневери, частен детектив, събиране на данни и сведения за хора, събиране на данни за констатиране и доказване на факти,фирмени консултации,изучаване на пазара, издирване на укриващи се, без постоянен адрес или безвестно изчезнали лица, събиране на сведения за гражданско състояние.
     
     От многото си разрешени случаи който имам като частен детектив аз успях да натрупам много полезни контакти,които ми позволяват да  върша моите детективски услуги по-качествено и по-професионално.Свързвайки се с мен,вие можете да разчитате на дискретност,коректност,бързи и точни разултати.
   
     През дългогодишната си кариера съм имал много и разнообразни случаи.Практиката ми обаче показва,че най-многобройни са тези свързани с коректността и доверието между двама души -  изневярата.За съжаление в повечето случаи съмненията се оказват основателни,затова не се колебайте да се свържете с мен!!


Частен детектив - Разкриване на изневери - Детективски услуги

      Благодарение на книги,филми и телевизионни предавания,много хора имат ясен мисловен образ за стереотип на частен детектив.Детектива работи в слабо осветен,затрупан,понякога опушен офис в по-малко заможната част на града.Там той посреща клиенти - по-често жени,които са били ощетени по един или друг начин.  
      Много измислени детективи са допринесли за тази представа, включително и Шерлок Холмс,Филип Марлоу и множество филмови герои от 1940-те и 50-те. Днешните филмови частни детективи,като Ейдриън Монк и Вероника Марс,са често едни от малкото доближаващи се до днешните,отколкото техните по-възрастни колеги.Те не винаги носят куфарче,работят в съмнителни квартали или дори се наричат ​​частни детективи. Въпреки това,те все още изглеждат като герои, които имат цака за изкопаване на точната информация в точното време.   
      Първата стъпка за отделяне на фактите от измислицата,е да се определи точно какво е частен детектив.По същество, частни детективи са хора,които са платени,за да събират факти и доказателства.За разлика от полицейските детективи или следователи,те обикновено работят за частни граждани или фирми,а не за правителството.Въпреки,че частните детективи понякога помагат на полицията да разкрива престъпления,те не са служители на правоохранителните органи.Тяхната задача е да събират информация или преследват престъпници,а не да ги арестуват. Разкриване на изневери,детективски услуги,частен детектив,фирмено разследване,детективски услуги,детективска агенция,частен детектив Емил Христов,разкриване на изневери,детектив 
       Частни детективи са съществували в продължение на повече от 150 години.Първата известна частна детективска агенция е  открита във Франция през 1833 година.През 1850 г.Алън Пинкертон формира Пинкертон Национална Детективска агенция, която се превърна в един от най-известните детективски агенции в САЩ.Детективска агенция Пинкертън,прочула се с потушаване на стачката,но също така детективската агенция е допринесла за направата на много закони за правоприлагането и разследването.Детективската агенция на Пинкертон е автор на понятието "частен детектив" идващо от оригиналното лого на Пинкертон.  
       Днес, около една четвърт от частните детективи са самонаети.От тези,които не са,около една четвърт работят за детективски агенции и службите за сигурност [Източник: бюро за трудова статистика]. Останалите работят за финансови институции,услуги за събиране на кредитни и други фирми. Много частни детективи избират да се фокусират върху специфична област на разследване,на базата на техния произход и обучение.Например,някой частен детектив със степен по бизнес може да стане корпоративен следовател. Частен детектив със специалност в патенти и търговски марки може да се фокусира върху кражба на интелектуална собственост .Дипломиран експерт-счетоводител (CPA) може да се специализира във финансовот разследване.Но независимо от специализацията на частният детектив,неговата работа е да проведе задълбочено разследване.   Много обекти за търговия на дребно, които наемат частни детективи за предотвратяване на загуби,предотвратяване на кражба на служител и кражба. Въпреки че заглавието на работата не винаги включва думата "следовател" или "детектив",тези служители като цяло изпълняват работата по разследването Някои хотели и казина също наемат детективи, за защита на гостите и да помагат в разследването на кражби или дребни престъпления,които се провеждат в обекта.В много случаи,тези частни детективи,също действат и като охранители.  
       Обикновено работата на частния детектив е да намери доказателства за неправомерни действия или поправи ситуацията отново.За да направи това,детектива получава полезна информация от свидетели и минувачи понякога с помощта на фалшив претекст и фалшиво идентифициране.Частният детектив слаго опашки на свидетели, прави снимки,претърсва сгради за следи и улики,Които другите може да са пропуснали.Понякога заради любопитството си детективът може да попадне в беда,която той едва избягва,за да не бъде уловен някъде,където не е трябвало да бъде. Но в крайна сметка,частният детектив се връща към поетият случай и решава загадката,уведомявайки клиентът си,че е разрешил загадката.  Разкриване на изневери,детективски услуги,частен детектив,фирмено разследване,детективски услуги,детективска агенция,частен детектив Емил Христов,разкриване на изневери,детектив

Предлагаме следните детективски услуги

Детективски услуги Разкриване на изневери Частен детектив Фирмени консултации Издирване на лица GPS проследяване Видео наблюдение Съдействие при намирането на билогични родители